KNGU district Oost
Vul hier de titel in

Districtsinformatie verplaatst

Vanwege het ontmantelen en opheffen van de districtensites is informatie van deze website overgezet naar een van de volgende KNGU-websites:

  • KNGU.nl, voor sporter en sport-geïnteresseerden; tot begin 2016 is op deze website ook de informatie te vinden voor juryleden, trainers en coaches; 
  • Gymsport.nl, voor gymclubbestuurders; 
  • KNGU Campus.nl, voor info over opleidingen en vanaf begin 2016 ook de plek voor juryzaken, trainers- en coachesinformatie.

Wedstrijden & uitslagen
De sportagenda van district Noord met daarin de wedstrijden, uitslagen en vergaderingen vind je op KNGU.nl onder de knop 'Wedstrijden & uitslagen'.  

Wedstrijdinformatie en trainingen
Informatie over districtswedstrijden en districtstrainingen staan op KNGU.nl per sport onder de button Wedstrijdzaken >..... 

Algemeen 
Districtsinformatie zoals nieuwsbrieven en werkboeken vind je op KNGU.nl onder Meer> Wedstrijdzaken> Districtsinformatie algemeen> District .....

De zoekoptie 
Op KNGU.nl vind je rechts bovenin de pagina de optie 'Zoeken'. Dit is een hulpmiddel bij het vinden van de gewenste informatie binnen KNGU.nl

RSS

Selecteer alles / deselecteer alles
Selecteer alles / deselecteer alles

Toon alleen uitslagen


Selecteer alles / deselecteer alles
Selecteer alles / deselecteer alles
Week
Turnen Dames pré-instapwedstrijd GM
22-06-2019 t/m 22-06-2019 Turnen Dames Zuiderlaan 5, Twello Sportpark Zuiderlaan

Deze pre instapwedstrijd wordt georganiseerd door SV Twello in de turnhal.

Bij de turnhal zit een kleine tribune. Bij deze de vraag aan het publiek om plaats te nemen op de tribunes zodra de wedstrijd van uw dochter start en daarvoor te wachten in de kantine. Alvast bedankt voor uw medewerking!  

Hierbij de wedstrijdinformatie en deelnemerslijst voor de pre instapwedstrijd in Twello. Bij deze wedstrijd zijn de verenigingen ingedeeld met turnsters N3, D1, D2 en D3. 

Turnen Dames Pré-instapwedstrijd GM
22-06-2019 t/m 22-06-2019 Turnen Dames Apeldoorn
TURNEN HEREN - Districtskampioenschappen talenten-3e divisie
30-01-2016 Turnen Heren Parallelweg 9, 7102 DE Winterswijk Turnhal Winterswijk

Organiserende vereniging: Penta Winterswijk.

LET OP: Wegwerkzaamheden bij Turnhal de Spoorzone in Winterswijk. Er is maar 1 rijstrook beschikbaar en er geldt éénrichtingsverkeer. Er kan dus maar vanuit één richting naar de turnhal gereden worden.

- Komende vanaf richting Aalten/Varsseveld: Ga bij de rotonde rechts (richting Oeding DLD), sla bij de 3e afslag links, dit is de Industrieweg, aan deze weg ligt de Turnhal.

- Komende vanaf de richting Lichtenvoorde: ga de rotonde rechtover (richting Oeding DLD), sla nu ook bij de 3e afslag links, dit is de Industrieweg, aan deze weg ligt de Turnhal.

- Komende vanuit Groenlo: Ga bij de 1e rotonde rechts, en zet de navigatie uit ! Ga bij de volgende rotonde rechtdoor, en ga bij de rotonde daarna 3/4 rond (links richting Oeding DLD). Sla nu bij de 3e afslag linksaf, dit is de Industrieweg, aan deze weg ligt de Turnhal.

-Komende via Duitsland: Vanaf Oeding, dan de 'Motomarkt' voorbij, spoor over, rotonde rechtdoor en dan 1e weg rechts, dan zit je op de Industrieweg waaraan de Turnhal is.

Voor de indeling van de turners zie de formulieren (dd 14-12-2015)

ER is een wijziging in wedstrijd 2 doorgevoerd (5-1-2016)

Er is een turner verplaatst van wedstrijd 4 naar wedstrijd 3

Het volledige wedstrijdboekje van de districtskampioenschappen 2016 is geplaatst (19-1-2016)

Datum Evenement Locatie Sport
  • Nijntje ambassadeur van het Beweegdiploma
  • gk
  • jansen
  • psb
  • Turnsupporter het eerste echte tijdschrift voor turnfans