KNGU district Oost
Vul hier de titel in

Districtsinformatie verplaatst

Vanwege het ontmantelen en opheffen van de districtensites is informatie van deze website overgezet naar een van de volgende KNGU-websites:

  • KNGU.nl, voor sporter en sport-geïnteresseerden; tot begin 2016 is op deze website ook de informatie te vinden voor juryleden, trainers en coaches; 
  • Gymsport.nl, voor gymclubbestuurders; 
  • KNGU Campus.nl, voor info over opleidingen en vanaf begin 2016 ook de plek voor juryzaken, trainers- en coachesinformatie.

Wedstrijden & uitslagen
De sportagenda van district Noord met daarin de wedstrijden, uitslagen en vergaderingen vind je op KNGU.nl onder de knop 'Wedstrijden & uitslagen'.  

Wedstrijdinformatie en trainingen
Informatie over districtswedstrijden en districtstrainingen staan op KNGU.nl per sport onder de button Wedstrijdzaken >..... 

Algemeen 
Districtsinformatie zoals nieuwsbrieven en werkboeken vind je op KNGU.nl onder Meer> Wedstrijdzaken> Districtsinformatie algemeen> District .....

De zoekoptie 
Op KNGU.nl vind je rechts bovenin de pagina de optie 'Zoeken'. Dit is een hulpmiddel bij het vinden van de gewenste informatie binnen KNGU.nl

RSS

Selecteer alles / deselecteer alles
Selecteer alles / deselecteer alles

Toon alleen uitslagen


Selecteer alles / deselecteer alles
Selecteer alles / deselecteer alles
Week
Turnen Dames pré-instapwedstrijd GM
22-06-2019 t/m 22-06-2019 Turnen Dames Zuiderlaan 5, Twello Sportpark Zuiderlaan

Deze pre instapwedstrijd wordt georganiseerd door SV Twello in de turnhal.

Bij de turnhal zit een kleine tribune. Bij deze de vraag aan het publiek om plaats te nemen op de tribunes zodra de wedstrijd van uw dochter start en daarvoor te wachten in de kantine. Alvast bedankt voor uw medewerking!  

Hierbij de wedstrijdinformatie en deelnemerslijst voor de pre instapwedstrijd in Twello. Bij deze wedstrijd zijn de verenigingen ingedeeld met turnsters N3, D1, D2 en D3. 

Turnen Dames Pré-instapwedstrijd GM
22-06-2019 t/m 22-06-2019 Turnen Dames Apeldoorn
District Kampioenschap 2017
24-06-2017 Trampolinespringen Volenbeekweg 51, 3853PR Ermelo Wethouder Balverssportzaal

Op zaterdag 24 juni 2017 staan de districtskampieonschappen trampolinespringen gepland in Ermelo.

Deze wedstrijd is bedoeld voor springers op alle niveaus, wedstrijdspringers en recreanten.

Inschrijven kan via loket van KNGU. In de komende weken zal deze worden opengesteld. Uiterste inschrijfdatum is zaterdag 3 juni 2017.

 

Wedstrijdspringers:

Voor wedstrijdspringers geldt dat de springers dienen te worden ingeschreven in de categorie waarin ze hebben deelgenomen aan de plaatsingswedstrijden 2017 (of zouden deelnemen als ze door omstandigheden niet hebben deelgenomen aan de plaatsingswedstrijden).

De leeftijdscategorieën en de daarbij horende (verplichte) oefenstof zijn te vinden op de website van de KNGU, www.kngu.nl –  Wedstrijdzaken – Trampolinespringen –  Leeftijdsklassen 2017.

In alle categorieën wordt er gesprongen zonder time off flight!

Recreanten:

Voor springers op recreatief niveau wordt er onderscheid gemaakt in 3 leeftijdscategorieën en 2 wedstrijdniveaus.

Recreanten niveau 1 (A) is bestemd voor springers die niveau van E-klasse of hoger hebben, bijv. springers die in het verleden al actief zijn geweest als wedstrijdspringer en/of op korte termijn hieraan gaan deelnemen en/of springers die een redelijke basis hebben via turnen of groepsspringen.

Recreanten niveau 2 (B) is bestemd voor overige recreatie springers.

Verplichte oefeningen recreanten

Voor de verplichte oefening niveau 2 (B) mag de springer kiezen uit oefening 1 of 2 van het landelijk reglement.

In niveau 1 (A) bestaat de keuze uit oefening 1,2, of 3.

 

Leeftijdsklasses en maximale moeilijkheid recreanten

                                                                                                  Niveau 1 (A)                      Niveau 2 (B)

• Meisjes/jongens geboren 2007 of later                                           1.5 pnt                                 1.0 pnt

• Meisjes/jongens geboren 2004 t/m 2006                                        2.5 pnt                                 1.5 pnt

• Meisjes/jongens geboren 2003 en eerder                                        3.0 pnt                                 2.0 pnt

• (Bij voldoende inschrijvingen/belangstelling van deelnemers geboren in 1998 of eerder zal hiervoor zoals voorgaande jaren een aparte klasse worden gemaakt).

Bij te weinig deelname (<5 deelnemers) in een klasse (wedstrijdspringers en recreanten) bestaat het recht om categorieën samen te voegen of bij te veel deelname te splitsen.

Juryleden:

Bij inschrijving is het verplicht om juryleden te leveren. Het aantal te leveren juryleden is afhankelijk van het aantal deelnemers. Via de informatiebrief over de wedstrijd wordt u hierover geïnformeerd.

 

Synchroonspringen:

Het is mogelijk om in te schrijven voor synchroonspringen. Voor elke klasse is er 1 wedstrijd, dus het is mogelijk om in te schrijven voor A t/m E-klasse of de 2 recreantenklasses. Indien in de A-klasse oefening 10 (Fig-A) wordt gesprongen zal de moeilijkheid van deze oefening niet worden meegenomen in de eindscore.

Bij synchroon worden er 2 oefeningen (verplicht en keuze) gesprongen. Indien er mogelijkheden zijn in de tijdplanning, dan is er een mogelijkheid dat ook deze wedstrijden over 3 oefeningen gaat. In de informatiebrief over de wedstrijd zal staan of er een mogelijkheid is voor een 3e oefening.

 

Inschrijven:

Inschrijven is alleen mogelijk via het KNGU-loket. Deze wordt z.s.m. opengezet.

Uiterste inschrijfdatum is zaterdag 3 juni 2017.

 

Inschrijfgeld:

Individueel € 7,50 per deelnemer en synchroon € 10,00 per paar.

 

Vragen?

Deze verneem ik graag per mail, saskiavdg.trampoline@outlook.com

Hopelijk tot 24 juni.

Met vriendelijke groet

Saskia van der Goeten

 

Datum Evenement Locatie Sport
  • Nijntje ambassadeur van het Beweegdiploma
  • gk
  • jansen
  • psb
  • Turnsupporter het eerste echte tijdschrift voor turnfans