KNGU district Oost
Vul hier de titel in

Districtsinformatie verplaatst

Vanwege het ontmantelen en opheffen van de districtensites is informatie van deze website overgezet naar een van de volgende KNGU-websites:

  • KNGU.nl, voor sporter en sport-geïnteresseerden; tot begin 2016 is op deze website ook de informatie te vinden voor juryleden, trainers en coaches; 
  • Gymsport.nl, voor gymclubbestuurders; 
  • KNGU Campus.nl, voor info over opleidingen en vanaf begin 2016 ook de plek voor juryzaken, trainers- en coachesinformatie.

Wedstrijden & uitslagen
De sportagenda van district Noord met daarin de wedstrijden, uitslagen en vergaderingen vind je op KNGU.nl onder de knop 'Wedstrijden & uitslagen'.  

Wedstrijdinformatie en trainingen
Informatie over districtswedstrijden en districtstrainingen staan op KNGU.nl per sport onder de button Wedstrijdzaken >..... 

Algemeen 
Districtsinformatie zoals nieuwsbrieven en werkboeken vind je op KNGU.nl onder Meer> Wedstrijdzaken> Districtsinformatie algemeen> District .....

De zoekoptie 
Op KNGU.nl vind je rechts bovenin de pagina de optie 'Zoeken'. Dit is een hulpmiddel bij het vinden van de gewenste informatie binnen KNGU.nl

RSS

Selecteer alles / deselecteer alles
Selecteer alles / deselecteer alles

Toon alleen uitslagen


Selecteer alles / deselecteer alles
Selecteer alles / deselecteer alles
Week
TURNEN HEREN - Plaatsingswedstrijd 1 voorgeschreven oefenstof Gelderland NTS 11-15 (m.u.v. instap 12) *)
03-12-2016 Turnen Heren Daendelsweg 2, Hattem

Organiserende club: Hanze Gym Hattem

Uiterste inschrijfdatum KNGU-loket: 23-10-2016

*) Alle turners Instap NTS 12 (zowel uit Gelderland als Overijssel) hebben hun plaatsingswedstrjden op 19-11-2016 en 28-1-2017. De rest van de turners NTS 11-15 turnen in de regio waar de vereniging onder valt.

21-11-2016 Er zijn vandaag enkele wijzigingen doorgevoerd in de deelnemersbladen. Dit betekent dat de nummering van de deelnemers is aangepast. 

 

16-11-2016 Wedstrijdprogramma en deelnemersbladen zijn vandaag gepubliceerd. Hou de agenda in de gaten voor eventuele wijzigingen.

Datum Evenement Locatie Sport
  • Nijntje ambassadeur van het Beweegdiploma
  • gk
  • jansen
  • psb
  • Turnsupporter het eerste echte tijdschrift voor turnfans