KNGU district Oost
Vul hier de titel in

Districtsinformatie verplaatst

Vanwege het ontmantelen en opheffen van de districtensites is informatie van deze website overgezet naar een van de volgende KNGU-websites:

  • KNGU.nl, voor sporter en sport-geïnteresseerden; tot begin 2016 is op deze website ook de informatie te vinden voor juryleden, trainers en coaches; 
  • Gymsport.nl, voor gymclubbestuurders; 
  • KNGU Campus.nl, voor info over opleidingen en vanaf begin 2016 ook de plek voor juryzaken, trainers- en coachesinformatie.

Wedstrijden & uitslagen
De sportagenda van district Noord met daarin de wedstrijden, uitslagen en vergaderingen vind je op KNGU.nl onder de knop 'Wedstrijden & uitslagen'.  

Wedstrijdinformatie en trainingen
Informatie over districtswedstrijden en districtstrainingen staan op KNGU.nl per sport onder de button Wedstrijdzaken >..... 

Algemeen 
Districtsinformatie zoals nieuwsbrieven en werkboeken vind je op KNGU.nl onder Meer> Wedstrijdzaken> Districtsinformatie algemeen> District .....

De zoekoptie 
Op KNGU.nl vind je rechts bovenin de pagina de optie 'Zoeken'. Dit is een hulpmiddel bij het vinden van de gewenste informatie binnen KNGU.nl

RSS

Selecteer alles / deselecteer alles
Selecteer alles / deselecteer alles

Toon alleen uitslagen


Selecteer alles / deselecteer alles
Selecteer alles / deselecteer alles
Week
TURNEN DAMES - 1e Plaatsingswedstrijd 5e en 6e divisie
10-01-2015 Turnen Dames MFC Aperloo, Stadsweg 27, 't Harde

Organisatie: SOS Oldebroek

Hierbij de wedstrijdinformatie en deelnemerslijst voor de 1e plaatsingswedstrijd van de 5e en 6e divisie Turnen Dames Gelderland Midden (zaterdag).

Helaas zijn er te weinig juryleden om bij deze wedstrijd op vier toestellen te turnen. We hebben daarom besloten dat het onderdeel sprong voor zowel baan 1 als baan 2 zal komen te vervallen. Op de overige toestellen kunnen de turnsters hun oefening laten zien en krijgen zij een beoordeling. 

Let op; bij deze wedstrijd zal er geen verende vloer aanwezig zijn; er wordt geturnd op een lange mat en eventueel een airtrack. 

 

Datum Evenement Locatie Sport
  • Nijntje ambassadeur van het Beweegdiploma
  • gk
  • jansen
  • psb
  • Turnsupporter het eerste echte tijdschrift voor turnfans