KNGU district Oost
Vul hier de titel in

Districtsinformatie verplaatst

Vanwege het ontmantelen en opheffen van de districtensites is informatie van deze website overgezet naar een van de volgende KNGU-websites:

  • KNGU.nl, voor sporter en sport-geïnteresseerden; tot begin 2016 is op deze website ook de informatie te vinden voor juryleden, trainers en coaches; 
  • Gymsport.nl, voor gymclubbestuurders; 
  • KNGU Campus.nl, voor info over opleidingen en vanaf begin 2016 ook de plek voor juryzaken, trainers- en coachesinformatie.

Wedstrijden & uitslagen
De sportagenda van district Noord met daarin de wedstrijden, uitslagen en vergaderingen vind je op KNGU.nl onder de knop 'Wedstrijden & uitslagen'.  

Wedstrijdinformatie en trainingen
Informatie over districtswedstrijden en districtstrainingen staan op KNGU.nl per sport onder de button Wedstrijdzaken >..... 

Algemeen 
Districtsinformatie zoals nieuwsbrieven en werkboeken vind je op KNGU.nl onder Meer> Wedstrijdzaken> Districtsinformatie algemeen> District .....

De zoekoptie 
Op KNGU.nl vind je rechts bovenin de pagina de optie 'Zoeken'. Dit is een hulpmiddel bij het vinden van de gewenste informatie binnen KNGU.nl

RSS

Selecteer alles / deselecteer alles
Selecteer alles / deselecteer alles

Toon alleen uitslagen


Selecteer alles / deselecteer alles
Selecteer alles / deselecteer alles
Week
TURNEN DAMES - 3e wedstrijd 6e divisie + D3 + pré instap + keuze rayon AH en GS
16-04-2016 Turnen Dames Parallelweg 9, Winterswijk Sport- en Turnhal Winterswijk

Organiserende vereniging: Penta Winterswijk.

Het programma voor de 3e plaatsingswedstrijd 6e divisie en D3 oefenstof en de 2e voorronde pré instap wedstrijden staat hieronder vermeld.

Hieronder staat de uitslag van de 3e plaatsingswedstrijd 6e divisie en D3 oefenstof. In een apart bestand de uitslag van de pré instap wedstrijden die de 2e voorronde turnden.

De doorstroming voor de regiofinale op 28 mei staat ook hieronder vermeld. De gele blokjes achter de namen zijn tijdens de 3e voorronde wedstrijd in Winterswijk voorgelezen. De groene blokjes mogen extra door naar de finale.

 

Datum Evenement Locatie Sport
  • Nijntje ambassadeur van het Beweegdiploma
  • gk
  • jansen
  • psb
  • Turnsupporter het eerste echte tijdschrift voor turnfans