KNGU district Oost
Vul hier de titel in

Districtsinformatie verplaatst

Vanwege het ontmantelen en opheffen van de districtensites is informatie van deze website overgezet naar een van de volgende KNGU-websites:

  • KNGU.nl, voor sporter en sport-geïnteresseerden; tot begin 2016 is op deze website ook de informatie te vinden voor juryleden, trainers en coaches; 
  • Gymsport.nl, voor gymclubbestuurders; 
  • KNGU Campus.nl, voor info over opleidingen en vanaf begin 2016 ook de plek voor juryzaken, trainers- en coachesinformatie.

Wedstrijden & uitslagen
De sportagenda van district Noord met daarin de wedstrijden, uitslagen en vergaderingen vind je op KNGU.nl onder de knop 'Wedstrijden & uitslagen'.  

Wedstrijdinformatie en trainingen
Informatie over districtswedstrijden en districtstrainingen staan op KNGU.nl per sport onder de button Wedstrijdzaken >..... 

Algemeen 
Districtsinformatie zoals nieuwsbrieven en werkboeken vind je op KNGU.nl onder Meer> Wedstrijdzaken> Districtsinformatie algemeen> District .....

De zoekoptie 
Op KNGU.nl vind je rechts bovenin de pagina de optie 'Zoeken'. Dit is een hulpmiddel bij het vinden van de gewenste informatie binnen KNGU.nl

RSS

Selecteer alles / deselecteer alles
Selecteer alles / deselecteer alles

Toon alleen uitslagen


Selecteer alles / deselecteer alles
Selecteer alles / deselecteer alles
Week
TURNEN DAMES - 2e Plaatsingswedstrijd 6e divisie Gelderland Midden 1 & instap D2 & pupillen & jeugd 1 D3
22-03-2014 Turnen Dames Engweg 6 , Putten

Organiserende vereniging: Orion Putten

Door een tekort aan juryleden heeft de districts technische commissie Turnen Dames besloten om de wedstrijd door te laten gaan met enige aanpassingen.

Zo zal er op het toestel sprong over 1 baan geturnd worden. Tevens vervalt de vloer (lange mat) oefening voor de voorgeschreven oefenstof.

Het programma is hetzelfde als de vorige wedstrijd op 8 februari. De turnsters schuiven wel een toestel door ten opzichte van de vorige wedstrijd.

 

De uitslag en doorstroming 6e divisie.

We stellen het zeer op prijs dat de turnsters die niet willen/kunnen deelnemen aan deze finale worden afgemeld.

Datum Evenement Locatie Sport
  • Nijntje ambassadeur van het Beweegdiploma
  • gk
  • jansen
  • psb
  • Turnsupporter het eerste echte tijdschrift voor turnfans