KNGU district Oost
Vul hier de titel in

Districtsinformatie verplaatst

Vanwege het ontmantelen en opheffen van de districtensites is informatie van deze website overgezet naar een van de volgende KNGU-websites:

  • KNGU.nl, voor sporter en sport-geïnteresseerden; tot begin 2016 is op deze website ook de informatie te vinden voor juryleden, trainers en coaches; 
  • Gymsport.nl, voor gymclubbestuurders; 
  • KNGU Campus.nl, voor info over opleidingen en vanaf begin 2016 ook de plek voor juryzaken, trainers- en coachesinformatie.

Wedstrijden & uitslagen
De sportagenda van district Noord met daarin de wedstrijden, uitslagen en vergaderingen vind je op KNGU.nl onder de knop 'Wedstrijden & uitslagen'.  

Wedstrijdinformatie en trainingen
Informatie over districtswedstrijden en districtstrainingen staan op KNGU.nl per sport onder de button Wedstrijdzaken >..... 

Algemeen 
Districtsinformatie zoals nieuwsbrieven en werkboeken vind je op KNGU.nl onder Meer> Wedstrijdzaken> Districtsinformatie algemeen> District .....

De zoekoptie 
Op KNGU.nl vind je rechts bovenin de pagina de optie 'Zoeken'. Dit is een hulpmiddel bij het vinden van de gewenste informatie binnen KNGU.nl

RSS

Selecteer alles / deselecteer alles
Selecteer alles / deselecteer alles

Toon alleen uitslagen


Selecteer alles / deselecteer alles
Selecteer alles / deselecteer alles
Week
2e PW landelijk Instap en Pupil 2e en 3e divisie. Instap en pupil 1e divisie, Jeugd, Junior 1, Junior 2 2e en 3e divisie en Senior 3e divisie
27-01-2018 Turnen Heren Sportweg 1 Doetinchem Turnhal

Districtskampioenschap en 2e plaatsings wedstrijd voor 2e en 3e divisie Instap en Pupil voor landelijke kwart finale,

Districtskampioenschap voor 1e divisie Instap en Pupil.

Districtskampioenschap voor Jeugd, Junior 1, Junior 2 en Senior 1e, 2e en 3e divsie

LET OP: Per 15-1 staat de uiteindelijke versie van het NTS dd 12-1-2018 op de site van KNGU turnen heren. Dit reglement zal gelden tijdens deze wedstrijd. 

Belangrijkste verschil: voor niveau 7 tellen tA elementen WEL voor de groepseis.

Bij voltige voorgeschreven oefenstof dient het afwenden voor niveau 14 basis en hoger geturnd te worden met TWEE benen. De verwarring lijkt ontstaan doordat de afgelopen jaren afwenden uit een hele meeschaar werd geturnd. Hier stond in de omschrijving voor afwenden via beenzwaai. Nu worden er halve meescharen gevraagd waarmee het afwenden met twee benen moet worden geturnd. Dus niet via 1 been inzwaaien en dan met het tweede been afwenden (zoals vroeger wel uit de schaar volgde). 

Er is een nieuwe indeling gemaakt voor de derde wedstrijd niveau jeugd 9. Deelnemers van dezelfde vereniging waren per abuis over de twee groepen verdeeld. Dit is nu hersteld. Hierdoor komen de turners van Twello van niveau 8 en 7 nu in dezelfde groep terecht.

Er is een nieuwe indeling gemaakt van wedstrijd 1. De twee jongens van RK DOS uit groep E zijn naar groep F verplaatst en daarvoor zijn de jongens van Thuve bij hun clubgenoten in groep E geplaatst.

28-1 De doorstroming is toegevoegd aan de uitslag. De doorstroming is bepaald op basis van de beste klassering in een van de plaatsingswedstrijden. Voor de laatste turner is bij gelijke klassering de hoogste eindscore bepalend.

Datum Evenement Locatie Sport
  • Nijntje ambassadeur van het Beweegdiploma
  • gk
  • jansen
  • psb
  • Turnsupporter het eerste echte tijdschrift voor turnfans