KNGU district Oost
Vul hier de titel in

Districtsinformatie verplaatst

Vanwege het ontmantelen en opheffen van de districtensites is informatie van deze website overgezet naar een van de volgende KNGU-websites:

  • KNGU.nl, voor sporter en sport-geïnteresseerden; tot begin 2016 is op deze website ook de informatie te vinden voor juryleden, trainers en coaches; 
  • Gymsport.nl, voor gymclubbestuurders; 
  • KNGU Campus.nl, voor info over opleidingen en vanaf begin 2016 ook de plek voor juryzaken, trainers- en coachesinformatie.

Wedstrijden & uitslagen
De sportagenda van district Noord met daarin de wedstrijden, uitslagen en vergaderingen vind je op KNGU.nl onder de knop 'Wedstrijden & uitslagen'.  

Wedstrijdinformatie en trainingen
Informatie over districtswedstrijden en districtstrainingen staan op KNGU.nl per sport onder de button Wedstrijdzaken >..... 

Algemeen 
Districtsinformatie zoals nieuwsbrieven en werkboeken vind je op KNGU.nl onder Meer> Wedstrijdzaken> Districtsinformatie algemeen> District .....

De zoekoptie 
Op KNGU.nl vind je rechts bovenin de pagina de optie 'Zoeken'. Dit is een hulpmiddel bij het vinden van de gewenste informatie binnen KNGU.nl

RSS

Selecteer alles / deselecteer alles
Selecteer alles / deselecteer alles

Toon alleen uitslagen


Selecteer alles / deselecteer alles
Selecteer alles / deselecteer alles
Week
TURNEN HEREN - Plaatsingswedstrijd 2 voorgeschreven oefenstof Overijssel NTS 11-15 (alle instap 12 Overijssel + Gelderland)
28-01-2017 Turnen Heren Kuperserf 41, Nijverdal Sporthal Kruidenwijk

De plaatsingslijsten voor de Toestelkampioenschappen zijn geplaatst . Ze staan bij de de uitslagen (7-2-2017)

De concept wedstrijdplanning seizoen 2017-2018 staat op de site bij de informatie over districtswedstrijden TH.

Welke vereniging gaat een wedstrijd voor ons organiseren? Aanmelden kan via. ge.anita.meijer@wxs.nl en/of aan de wedstrijdtafel tijdens wedstrijden. (6-1-2017)

Het wedstrijdboekje en de deelnemersbladen zijn geplaatst (9-1-2017)

Er zijn nog 2 jassen en een tasje gevonden na de wedstrijden. Zie de foto. De spullen zijn bij de beheerder van de sporthal op te vragen. Zie wedstrijdboekje voor contactgegevens.

De lijsten met finalisten en reserves voor de toestelkampioenschappen - per toestel- zijn geplaatst. Turners staan op volgorde van plaatsing. Groen is finaleplaats, oranje is reserve.

De op de lijst staande turners moeten ingeschreven worden via het loket TK, alleen voor de toestellen waarop ze zich geplaatst hebben (dus alleen als ze finalist of reserve zijn op dát toestel). Het loket zal open staan voor inschrijving van 24-2-2017 tot en met 10-3-2017.

 

Datum Evenement Locatie Sport
  • Nijntje ambassadeur van het Beweegdiploma
  • gk
  • jansen
  • psb
  • Turnsupporter het eerste echte tijdschrift voor turnfans