KNGU district Oost
Vul hier de titel in

Districtsinformatie verplaatst

Vanwege het ontmantelen en opheffen van de districtensites is informatie van deze website overgezet naar een van de volgende KNGU-websites:

  • KNGU.nl, voor sporter en sport-geïnteresseerden; tot begin 2016 is op deze website ook de informatie te vinden voor juryleden, trainers en coaches; 
  • Gymsport.nl, voor gymclubbestuurders; 
  • KNGU Campus.nl, voor info over opleidingen en vanaf begin 2016 ook de plek voor juryzaken, trainers- en coachesinformatie.

Wedstrijden & uitslagen
De sportagenda van district Noord met daarin de wedstrijden, uitslagen en vergaderingen vind je op KNGU.nl onder de knop 'Wedstrijden & uitslagen'.  

Wedstrijdinformatie en trainingen
Informatie over districtswedstrijden en districtstrainingen staan op KNGU.nl per sport onder de button Wedstrijdzaken >..... 

Algemeen 
Districtsinformatie zoals nieuwsbrieven en werkboeken vind je op KNGU.nl onder Meer> Wedstrijdzaken> Districtsinformatie algemeen> District .....

De zoekoptie 
Op KNGU.nl vind je rechts bovenin de pagina de optie 'Zoeken'. Dit is een hulpmiddel bij het vinden van de gewenste informatie binnen KNGU.nl

RSS

Selecteer alles / deselecteer alles
Selecteer alles / deselecteer alles

Toon alleen uitslagen


Selecteer alles / deselecteer alles
Selecteer alles / deselecteer alles
Week
TURNEN HEREN - Kampioenschap talenten-, 1e, 2e en 3e divisie: instap t/m senior
14-01-2017 Turnen Heren Kuperserf 41, Nijverdal sporthal Kruidenwijk

Organiserende club: Fysion Nijverdal

In de zaal is geen veiligheidskraag voor om de springplank aanwezig. Daarom zijn er bij sprong alleen sprongen uit de groepen I en II mogelijk ! (4-1-2017)

De concept wedstrijdplanning seizoen 2017-2018 staat op de site bij  wedstrijdzaken,  Turnen Heren, districtswedstrijden, Oost.

Welke vereniging gaat een wedstrijd voor ons organiseren? Aanmelden voor het organiseren van een wedstrijd kan via ge.anita.meijer@wxs.nl en/of aan de wedstrijdtafel tijdens wedstrijden.(6-1-2017)

 

Het wedstrijdboekje en de deelnemersbladen zijn geplaatst (4-12-16)

Bij sprong mogen alleen sprongen uit de groepen I en II geturnd worden i.v.m. het ontbreken van een veiligheidskraag in de zaal. (4-1-2017)

Er is na de wedstrijd een blauw velours wedstrijdbroekje gevonden. Zie de links voor de foto's. Het broekje is op te vragen bij de sporthal Kruidenwijk. Voor contactgegevens zie wedstrijdboekje.

Datum Evenement Locatie Sport
  • Nijntje ambassadeur van het Beweegdiploma
  • gk
  • jansen
  • psb
  • Turnsupporter het eerste echte tijdschrift voor turnfans