KNGU district Oost
Vul hier de titel in

Districtsinformatie verplaatst

Vanwege het ontmantelen en opheffen van de districtensites is informatie van deze website overgezet naar een van de volgende KNGU-websites:

  • KNGU.nl, voor sporter en sport-geïnteresseerden; tot begin 2016 is op deze website ook de informatie te vinden voor juryleden, trainers en coaches; 
  • Gymsport.nl, voor gymclubbestuurders; 
  • KNGU Campus.nl, voor info over opleidingen en vanaf begin 2016 ook de plek voor juryzaken, trainers- en coachesinformatie.

Wedstrijden & uitslagen
De sportagenda van district Noord met daarin de wedstrijden, uitslagen en vergaderingen vind je op KNGU.nl onder de knop 'Wedstrijden & uitslagen'.  

Wedstrijdinformatie en trainingen
Informatie over districtswedstrijden en districtstrainingen staan op KNGU.nl per sport onder de button Wedstrijdzaken >..... 

Algemeen 
Districtsinformatie zoals nieuwsbrieven en werkboeken vind je op KNGU.nl onder Meer> Wedstrijdzaken> Districtsinformatie algemeen> District .....

De zoekoptie 
Op KNGU.nl vind je rechts bovenin de pagina de optie 'Zoeken'. Dit is een hulpmiddel bij het vinden van de gewenste informatie binnen KNGU.nl

RSS

Selecteer alles / deselecteer alles
Selecteer alles / deselecteer alles

Toon alleen uitslagen


Selecteer alles / deselecteer alles
Selecteer alles / deselecteer alles
Week
TURNEN DAMES - Regiofinale 3e divisie Overijssel
18-02-2012 Turnen Dames Trompstraat 42, Hardenberg

Organiatie: TURN- & SPORTCENTRUM Hardenberg

Hierbij de wedstrijdinformatie en deelnemerslijst van de regiofinale van de 3e divisie in Overijssel. Tevens zal op deze dag een deel van de 4e divisie wedstrijd ingehaald worden; in verband met een stroomstoring in de sporthal kon deze wedstrijd op 14 januari 2012 niet uitgeturnd worden.

Hierbij de uitslag van de finale van de 3e divisie in Overijssel. De doorstroming naar de landelijke competitie en districtsfinale wordt komende week per mail naar de belanghebbende verenigingen gestuurd.

Tevens is op 18 februari een wedstrijdronde van de 4e divisie geturnd. De uitslag van deze ronde kunt tevens hier downloaden.

Datum Evenement Locatie Sport
  • Nijntje ambassadeur van het Beweegdiploma
  • gk
  • jansen
  • psb
  • Turnsupporter het eerste echte tijdschrift voor turnfans