KNGU district Oost
Vul hier de titel in

Districtsinformatie verplaatst

Vanwege het ontmantelen en opheffen van de districtensites is informatie van deze website overgezet naar een van de volgende KNGU-websites:

  • KNGU.nl, voor sporter en sport-geïnteresseerden; tot begin 2016 is op deze website ook de informatie te vinden voor juryleden, trainers en coaches; 
  • Gymsport.nl, voor gymclubbestuurders; 
  • KNGU Campus.nl, voor info over opleidingen en vanaf begin 2016 ook de plek voor juryzaken, trainers- en coachesinformatie.

Wedstrijden & uitslagen
De sportagenda van district Noord met daarin de wedstrijden, uitslagen en vergaderingen vind je op KNGU.nl onder de knop 'Wedstrijden & uitslagen'.  

Wedstrijdinformatie en trainingen
Informatie over districtswedstrijden en districtstrainingen staan op KNGU.nl per sport onder de button Wedstrijdzaken >..... 

Algemeen 
Districtsinformatie zoals nieuwsbrieven en werkboeken vind je op KNGU.nl onder Meer> Wedstrijdzaken> Districtsinformatie algemeen> District .....

De zoekoptie 
Op KNGU.nl vind je rechts bovenin de pagina de optie 'Zoeken'. Dit is een hulpmiddel bij het vinden van de gewenste informatie binnen KNGU.nl

RSS

Selecteer alles / deselecteer alles
Selecteer alles / deselecteer alles

Toon alleen uitslagen


Selecteer alles / deselecteer alles
Selecteer alles / deselecteer alles
Week
ACROGYM - Regiofinale D/E-niveau Gelderland
10-03-2012 Acrobatische Gymnastiek Daendelsweg 2, Hattem

Organisatie: PRO Hattem

De wedstrijd wordt georganiseerd in MFC De Marke, Daendelsweg 2, 8051 DX in Hattem (www.demarkehattem.nl). In verband met een verbouwing bij de sporthal zijn er een beperkt aantal parkeerplaatsen beschikbaar. Bezoekers mogen gebruik maken van de parkeerplaats van de tegenovergelegen fabriek Saturn Petfood (Stationslaan 1).  

De wedstrijdbladen dienen tenminste 10 dagen voor de wedstrijd binnen te zijn bij:
Sanne Hopman, Lodewijkstraat 3a, 9724 BC Groningen
 
Let op: Indien de reserveteams kans willen maken op een eventuele deelname aan de Regiofinale, dienen ook de wedstrijdbladen van de reserveteams 10 dagen voor de wedstrijd bij het bovenstaande adres binnen te zijn.

Indien een team niet kan deelnemen aan de finale, willen we de verenigingen vragen dit z.s.m. door te geven aan de werkgroep Acro in Gelderland. Het eerstvolgende team van de plaatsingslijst kan dan ingezet worden. Hou dus regelmatig de site in de gaten voor de laatste versie van de deelnemerslijst en de blokindeling!

Hierbij de uitslag van de regiofinale Acrogymnastiek D- en E-niveau Gelderland.

Datum Evenement Locatie Sport
  • Nijntje ambassadeur van het Beweegdiploma
  • gk
  • jansen
  • psb
  • Turnsupporter het eerste echte tijdschrift voor turnfans