KNGU district Oost
Vul hier de titel in

Districtsinformatie verplaatst

Vanwege het ontmantelen en opheffen van de districtensites is informatie van deze website overgezet naar een van de volgende KNGU-websites:

  • KNGU.nl, voor sporter en sport-geïnteresseerden; tot begin 2016 is op deze website ook de informatie te vinden voor juryleden, trainers en coaches; 
  • Gymsport.nl, voor gymclubbestuurders; 
  • KNGU Campus.nl, voor info over opleidingen en vanaf begin 2016 ook de plek voor juryzaken, trainers- en coachesinformatie.

Wedstrijden & uitslagen
De sportagenda van district Noord met daarin de wedstrijden, uitslagen en vergaderingen vind je op KNGU.nl onder de knop 'Wedstrijden & uitslagen'.  

Wedstrijdinformatie en trainingen
Informatie over districtswedstrijden en districtstrainingen staan op KNGU.nl per sport onder de button Wedstrijdzaken >..... 

Algemeen 
Districtsinformatie zoals nieuwsbrieven en werkboeken vind je op KNGU.nl onder Meer> Wedstrijdzaken> Districtsinformatie algemeen> District .....

De zoekoptie 
Op KNGU.nl vind je rechts bovenin de pagina de optie 'Zoeken'. Dit is een hulpmiddel bij het vinden van de gewenste informatie binnen KNGU.nl

RSS

Selecteer alles / deselecteer alles
Selecteer alles / deselecteer alles

Toon alleen uitslagen


Selecteer alles / deselecteer alles
Selecteer alles / deselecteer alles
Week
GROEPSSPRINGEN - Springfestijn
03-11-2012 Groepsspringen Winterswijk

Zaterdag 3 november a.s. organiseren alle Winterswijkse Gymnastiek Verenigingen, in samenwerking met het rayon de Achterhoek, een springfestijn in de nieuwe turnhal te Winterswijk.

Het evenement zal ‘s morgens plaatsvinden. Dit in verband met de springwedstrijden die  ‘s middags in Aalten plaatsvinden. De tijden zullen afhankelijk van het aantal aanmeldingen vastgesteld worden. De kosten bedragen € 2.50 per deelnemer.

Indien uw vereniging wenst deel te nemen verzoeken wij u om onderstaande opgavestrook in te vullen en uiterlijk 26 oktober naar onderstaand adres te mailen. Na ontvangst van alle aanmeldingen ontvangt u bericht over aanvangstijd en indeling.

Wij hopen veel verenigingen te mogen begroeten.

Met vriendelijke groet,

Datum Evenement Locatie Sport
  • Nijntje ambassadeur van het Beweegdiploma
  • gk
  • jansen
  • psb
  • Turnsupporter het eerste echte tijdschrift voor turnfans