KNGU district Oost
Vul hier de titel in

Districtsinformatie verplaatst

Vanwege het ontmantelen en opheffen van de districtensites is informatie van deze website overgezet naar een van de volgende KNGU-websites:

  • KNGU.nl, voor sporter en sport-geïnteresseerden; tot begin 2016 is op deze website ook de informatie te vinden voor juryleden, trainers en coaches; 
  • Gymsport.nl, voor gymclubbestuurders; 
  • KNGU Campus.nl, voor info over opleidingen en vanaf begin 2016 ook de plek voor juryzaken, trainers- en coachesinformatie.

Wedstrijden & uitslagen
De sportagenda van district Noord met daarin de wedstrijden, uitslagen en vergaderingen vind je op KNGU.nl onder de knop 'Wedstrijden & uitslagen'.  

Wedstrijdinformatie en trainingen
Informatie over districtswedstrijden en districtstrainingen staan op KNGU.nl per sport onder de button Wedstrijdzaken >..... 

Algemeen 
Districtsinformatie zoals nieuwsbrieven en werkboeken vind je op KNGU.nl onder Meer> Wedstrijdzaken> Districtsinformatie algemeen> District .....

De zoekoptie 
Op KNGU.nl vind je rechts bovenin de pagina de optie 'Zoeken'. Dit is een hulpmiddel bij het vinden van de gewenste informatie binnen KNGU.nl

RSS

Selecteer alles / deselecteer alles
Selecteer alles / deselecteer alles

Toon alleen uitslagen


Selecteer alles / deselecteer alles
Selecteer alles / deselecteer alles
Week
Turnen Dames pré-instapwedstrijd GM
22-06-2019 t/m 22-06-2019 Turnen Dames Zuiderlaan 5, Twello Sportpark Zuiderlaan

Deze pre instapwedstrijd wordt georganiseerd door SV Twello in de turnhal.

Bij de turnhal zit een kleine tribune. Bij deze de vraag aan het publiek om plaats te nemen op de tribunes zodra de wedstrijd van uw dochter start en daarvoor te wachten in de kantine. Alvast bedankt voor uw medewerking!  

Hierbij de wedstrijdinformatie en deelnemerslijst voor de pre instapwedstrijd in Twello. Bij deze wedstrijd zijn de verenigingen ingedeeld met turnsters N3, D1, D2 en D3. 

Turnen Dames Pré-instapwedstrijd GM
22-06-2019 t/m 22-06-2019 Turnen Dames Apeldoorn

Let op! Er zijn een aantal kleine wijzigingen doorgevoerd (19 juni)

TURNEN HEREN - Plaatsingswedstrijd 2 district Oost keuze oefenstof 6 t/m 9 & benjamin 10 + pupil 10
04-02-2017 Turnen Heren Ede

Organiserende club: DOK Ede

De concept wedstrijdplanning seizoen 2017-2018 staat op de site bij wedstrijdzaken TH districtswedstrijden.

Welke vereniging gaat een wedstrijd voor ons organiseren? Aanmelden kan via ge.anita.meijer@wxs.nl en/of aan de wedstrijdtafel tijdens wedstrijden. (6-1-2017)

17-01 Programma online gezet. Hou de agenda in de gaten voor eventuele wijzigingen.

De doorstroming naar de Duo District Finale op 13-5-2017 in Lemmer is geplaatst. Zie t.z.t. de agenda van district Noord voor de wedstrijdgegevens (13-2-2017).

Ook de plaatsingen voor de landelijke finale 4e divisie en talenten benjamin is geplaatst. Dit wordt door de TC doorgegeven aan de LTC Turnen. (13-2-2017)

En tenslotte de lijsten met plaatsingen voor de Toestelkampioenschappen (finalisten + reserves). De turners staan op volgorde van plaatsing. Alleen deze turners kunnen en moeten worden ingeschreven via het loket. Het loket TK zal open zijn van vrijdag 24-2-2017 t/m vrijdag 10-3-2017  (13-2-2017).

Datum Evenement Locatie Sport
  • Nijntje ambassadeur van het Beweegdiploma
  • gk
  • jansen
  • psb
  • Turnsupporter het eerste echte tijdschrift voor turnfans