KNGU district Oost
Vul hier de titel in

Districtsinformatie verplaatst

Vanwege het ontmantelen en opheffen van de districtensites is informatie van deze website overgezet naar een van de volgende KNGU-websites:

  • KNGU.nl, voor sporter en sport-geïnteresseerden; tot begin 2016 is op deze website ook de informatie te vinden voor juryleden, trainers en coaches; 
  • Gymsport.nl, voor gymclubbestuurders; 
  • KNGU Campus.nl, voor info over opleidingen en vanaf begin 2016 ook de plek voor juryzaken, trainers- en coachesinformatie.

Wedstrijden & uitslagen
De sportagenda van district Noord met daarin de wedstrijden, uitslagen en vergaderingen vind je op KNGU.nl onder de knop 'Wedstrijden & uitslagen'.  

Wedstrijdinformatie en trainingen
Informatie over districtswedstrijden en districtstrainingen staan op KNGU.nl per sport onder de button Wedstrijdzaken >..... 

Algemeen 
Districtsinformatie zoals nieuwsbrieven en werkboeken vind je op KNGU.nl onder Meer> Wedstrijdzaken> Districtsinformatie algemeen> District .....

De zoekoptie 
Op KNGU.nl vind je rechts bovenin de pagina de optie 'Zoeken'. Dit is een hulpmiddel bij het vinden van de gewenste informatie binnen KNGU.nl

RSS

Selecteer alles / deselecteer alles
Selecteer alles / deselecteer alles

Toon alleen uitslagen


Selecteer alles / deselecteer alles
Selecteer alles / deselecteer alles
Week
Turnen Dames pré-instapwedstrijd GM
22-06-2019 t/m 22-06-2019 Turnen Dames Zuiderlaan 5, Twello Sportpark Zuiderlaan

Deze pre instapwedstrijd wordt georganiseerd door SV Twello in de turnhal.

Bij de turnhal zit een kleine tribune. Bij deze de vraag aan het publiek om plaats te nemen op de tribunes zodra de wedstrijd van uw dochter start en daarvoor te wachten in de kantine. Alvast bedankt voor uw medewerking!  

Hierbij de wedstrijdinformatie en deelnemerslijst voor de pre instapwedstrijd in Twello. Bij deze wedstrijd zijn de verenigingen ingedeeld met turnsters N3, D1, D2 en D3. 

Turnen Dames Pré-instapwedstrijd GM
22-06-2019 t/m 22-06-2019 Turnen Dames Apeldoorn
2e PW Benjamin en Pupil 16 en keuze oefenstof
17-03-2018 Turnen Heren JJ van Deinselaan 22 Enschede

2e plaatsings wedstrijd voor Benjamin niveau 16, Pupil niveau 16, Jeugd niveaus 10 en 11, Junior 1 niveaus 9, 10 en 11, Junior 2 niveuas 8, 9 en 10 en Senior niveaus 7, 8 en 9

OPGELET: deze wedstrijd is verplaatst van Duiven naar Enschede.

Doorstromingen zijn bij de uitslagen geplaatst!

Beste trainers en/of turners graag doorgeven als je niet kunt turnen tijdens de DDF zodat we een andere turner kunnen oproepen.

12-3 wijzigingen in groep u en v

4-3 programma toegevoegd. Let op! Wedstrijd is in Enschede i.p.v. Duiven!

Voor de turners in de 4e divisie Pupil niveau 16 en Jeugd niveau 10 wordt de doorstroming naar de landelijk finale bepaald in de duo districtsfinale.

De doorstroming naar de landelijke finale voor de categorie Benjamin niveau 16 wordt ook in de duo districtsfinale bepaald.

Wegens het geringen aantal inschrijvingen in de 4e divisie Junior 1, Junior 2 en Senior (over het gehele land gerekend) mogen er meer turners naar de landelijke finale dan naar de duo districts finale. Deze doorstroming is op basis van de plaatsings wedstrijden bepaald.

De doorstromingen van de wedstrijden van district Oost gehouden in Aalten en Enschede naar de DDF . Plaatsing geschied op basis van de best geturnde wedstrijd.

Beste trainers en/of turners graag doorgeven als je niet kunt turnen tijdens de DDF zodat we een andere turner kunnen oproepen.

Datum Evenement Locatie Sport
  • Nijntje ambassadeur van het Beweegdiploma
  • gk
  • jansen
  • psb
  • Turnsupporter het eerste echte tijdschrift voor turnfans