KNGU district Oost
Vul hier de titel in

Districtsinformatie verplaatst

Vanwege het ontmantelen en opheffen van de districtensites is informatie van deze website overgezet naar een van de volgende KNGU-websites:

  • KNGU.nl, voor sporter en sport-geïnteresseerden; tot begin 2016 is op deze website ook de informatie te vinden voor juryleden, trainers en coaches; 
  • Gymsport.nl, voor gymclubbestuurders; 
  • KNGU Campus.nl, voor info over opleidingen en vanaf begin 2016 ook de plek voor juryzaken, trainers- en coachesinformatie.

Wedstrijden & uitslagen
De sportagenda van district Noord met daarin de wedstrijden, uitslagen en vergaderingen vind je op KNGU.nl onder de knop 'Wedstrijden & uitslagen'.  

Wedstrijdinformatie en trainingen
Informatie over districtswedstrijden en districtstrainingen staan op KNGU.nl per sport onder de button Wedstrijdzaken >..... 

Algemeen 
Districtsinformatie zoals nieuwsbrieven en werkboeken vind je op KNGU.nl onder Meer> Wedstrijdzaken> Districtsinformatie algemeen> District .....

De zoekoptie 
Op KNGU.nl vind je rechts bovenin de pagina de optie 'Zoeken'. Dit is een hulpmiddel bij het vinden van de gewenste informatie binnen KNGU.nl

RSS

Selecteer alles / deselecteer alles
Selecteer alles / deselecteer alles

Toon alleen uitslagen


Selecteer alles / deselecteer alles
Selecteer alles / deselecteer alles
Week
Turnen Dames pré-instapwedstrijd GM
22-06-2019 t/m 22-06-2019 Turnen Dames Zuiderlaan 5, Twello Sportpark Zuiderlaan

Deze pre instapwedstrijd wordt georganiseerd door SV Twello in de turnhal.

Bij de turnhal zit een kleine tribune. Bij deze de vraag aan het publiek om plaats te nemen op de tribunes zodra de wedstrijd van uw dochter start en daarvoor te wachten in de kantine. Alvast bedankt voor uw medewerking!  

Hierbij de wedstrijdinformatie en deelnemerslijst voor de pre instapwedstrijd in Twello. Bij deze wedstrijd zijn de verenigingen ingedeeld met turnsters N3, D1, D2 en D3. 

Turnen Dames Pré-instapwedstrijd GM
22-06-2019 t/m 22-06-2019 Turnen Dames Apeldoorn

Let op! Er zijn een aantal kleine wijzigingen doorgevoerd (19 juni)

Districtsfinale 4e div + D1
11-05-2019 Turnen Dames Uitslagsweg 102 Hengelo

Beste trainster, bestuur, turnster, vrijwiller,

 

Onlangs is er door de KNGU onze tussenoplossing voor het fotograferen door een commerciële fotograaf, goed gekeurd. Dit houdt wel in, dat alle aanwezige op de wedstrijdvloer die er géén probleem mee heeft om gefotografeerd te worden, dit actief moet aangeven. Dit kan d.m.v. naam, functie/categorie en handtekening op een van de 2 bijgevoegde formulieren te zetten.

Het handigst is, om als vereniging alle namen en handtekeningen op het formulier voor verenigingen te verzamelen. Dan hoeft er niet een individueel formulier ingevuld te worden. Wel is het verstandig om van dit individuele formulier een aantal blanco mee te nemen naar de wedstrijd, voor het geval er iemand vergeten is op het andere formulier.

Wij, als KNGU-commissie mogen niet vragen om aan te geven wanneer iemand niet gefotografeerd wil worden. Dus de fotograaf zal zelf in de gaten moeten gaan houden wie niet op lijst getekend heeft. Het is omslachtig, maar het is helaas niet anders.

De ingevulde en ondertekende formulieren kunnen bij de infostand worden afgegeven voor aanvang van de wedstrijd.

 

 

Miranda Otto-Kaiser

KNGU Oost TD 

Afmeldingen graag z.s.m. doorgeven, zodat er reserves ingezet kunnen worden.

De indeling Pupil 2, groep 2 en 3 is deels gewijzigd.

Datum Evenement Locatie Sport
  • Nijntje ambassadeur van het Beweegdiploma
  • gk
  • jansen
  • psb
  • Turnsupporter het eerste echte tijdschrift voor turnfans