KNGU district Oost
Vul hier de titel in

Districtsinformatie verplaatst

Vanwege het ontmantelen en opheffen van de districtensites is informatie van deze website overgezet naar een van de volgende KNGU-websites:

  • KNGU.nl, voor sporter en sport-geïnteresseerden; tot begin 2016 is op deze website ook de informatie te vinden voor juryleden, trainers en coaches; 
  • Gymsport.nl, voor gymclubbestuurders; 
  • KNGU Campus.nl, voor info over opleidingen en vanaf begin 2016 ook de plek voor juryzaken, trainers- en coachesinformatie.

Wedstrijden & uitslagen
De sportagenda van district Noord met daarin de wedstrijden, uitslagen en vergaderingen vind je op KNGU.nl onder de knop 'Wedstrijden & uitslagen'.  

Wedstrijdinformatie en trainingen
Informatie over districtswedstrijden en districtstrainingen staan op KNGU.nl per sport onder de button Wedstrijdzaken >..... 

Algemeen 
Districtsinformatie zoals nieuwsbrieven en werkboeken vind je op KNGU.nl onder Meer> Wedstrijdzaken> Districtsinformatie algemeen> District .....

De zoekoptie 
Op KNGU.nl vind je rechts bovenin de pagina de optie 'Zoeken'. Dit is een hulpmiddel bij het vinden van de gewenste informatie binnen KNGU.nl

RSS

Selecteer alles / deselecteer alles
Selecteer alles / deselecteer alles

Toon alleen uitslagen


Selecteer alles / deselecteer alles
Selecteer alles / deselecteer alles
Week
Turnen Dames play off 5e divisie Overijssel
16-03-2019 t/m 16-03-2019 Turnen Dames Rijssen De Stroekeld, Laan Oud Indiëgangers 1

Waarschijnlijk  zijn er deze dag fotografen met toestemming op de wedstrijdvloer die foto’s maken.

Als turnsters niet op de foto willen (of mogen van de ouders/verzorgers) kunnen zij dat via de trainer of begeleider laten weten. Hij/zij kan het dan kenbaar maken bij de fotograaf.

Voor de toeschouwers op de tribune geldt dat het maken van foto’s voor eigen gebruik is toegestaan. Maar deze foto’s mogen niet openbaar worden gemaakt via Social Media die voor iedereen toegankelijk is.

 

Let op! Er is een aangepaste deelnemerslijst (indeling baan 1 en alle wedstrijdnummers) en hierdoor is de wedstrijdinfo ook aangepast.

Datum Evenement Locatie Sport
  • Nijntje ambassadeur van het Beweegdiploma
  • gk
  • jansen
  • psb
  • Turnsupporter het eerste echte tijdschrift voor turnfans