KNGU district Oost
Vul hier de titel in

Districtsinformatie verplaatst

Vanwege het ontmantelen en opheffen van de districtensites is informatie van deze website overgezet naar een van de volgende KNGU-websites:

  • KNGU.nl, voor sporter en sport-geïnteresseerden; tot begin 2016 is op deze website ook de informatie te vinden voor juryleden, trainers en coaches; 
  • Gymsport.nl, voor gymclubbestuurders; 
  • KNGU Campus.nl, voor info over opleidingen en vanaf begin 2016 ook de plek voor juryzaken, trainers- en coachesinformatie.

Wedstrijden & uitslagen
De sportagenda van district Noord met daarin de wedstrijden, uitslagen en vergaderingen vind je op KNGU.nl onder de knop 'Wedstrijden & uitslagen'.  

Wedstrijdinformatie en trainingen
Informatie over districtswedstrijden en districtstrainingen staan op KNGU.nl per sport onder de button Wedstrijdzaken >..... 

Algemeen 
Districtsinformatie zoals nieuwsbrieven en werkboeken vind je op KNGU.nl onder Meer> Wedstrijdzaken> Districtsinformatie algemeen> District .....

De zoekoptie 
Op KNGU.nl vind je rechts bovenin de pagina de optie 'Zoeken'. Dit is een hulpmiddel bij het vinden van de gewenste informatie binnen KNGU.nl

RSS

Selecteer alles / deselecteer alles
Selecteer alles / deselecteer alles

Toon alleen uitslagen


Selecteer alles / deselecteer alles
Selecteer alles / deselecteer alles
Week
Turnen Dames pré-instapwedstrijd GM
22-06-2019 t/m 22-06-2019 Turnen Dames Zuiderlaan 5, Twello Sportpark Zuiderlaan

Deze pre instapwedstrijd wordt georganiseerd door SV Twello in de turnhal.

Bij de turnhal zit een kleine tribune. Bij deze de vraag aan het publiek om plaats te nemen op de tribunes zodra de wedstrijd van uw dochter start en daarvoor te wachten in de kantine. Alvast bedankt voor uw medewerking!  

Hierbij de wedstrijdinformatie en deelnemerslijst voor de pre instapwedstrijd in Twello. Bij deze wedstrijd zijn de verenigingen ingedeeld met turnsters N3, D1, D2 en D3. 

Turnen Dames Pré-instapwedstrijd GM
22-06-2019 t/m 22-06-2019 Turnen Dames Apeldoorn

Let op! Er zijn een aantal kleine wijzigingen doorgevoerd (19 juni)

Turnen Dames, 2e PW 4e divisie & D1 GO zondag
03-02-2019 Turnen Dames Luijnhorststraat 10b, Didam Turn & Sport Centrum Montferland

Deze 2e PW 4e divisie & D1 oefenstof op de zondag wordt in samenwerking met SZG Zutphen gehouden in Didam. Ook de senioren 5e divisie zondag turnen mee in deze wedstrijd.

 

Met een oud navigatiesysteem als adres vincwijcweg 6 of Luijnhorststraat 10 Didam aanhouden.

 

Let op: het is bezoekers niet toegestaan om de auto aan de Vincwijcweg te parkeren. Dat kan op de parkeerplaatsen op het terrein van de turnhal of het daarnaast gelegen parkeerterrein.

Het programma is qua tijdschema hetzelfde als vorige wedstrijd. De turnsters beginnen bij een ander toestel.

Hieronder staat de wedstrijdinformatie en de namenlijst. Graag afmeldingen tijdig doorgeven via wg.td.go456@oost.kngu.nl

Hieronder de uitslag van de 2e PW 4e divisie Gelderland-Oost zondag van 3 februari 2019 en de uitslag van de 2e PW 5e divisie GO zondag senioren.

Datum Evenement Locatie Sport
  • Nijntje ambassadeur van het Beweegdiploma
  • gk
  • jansen
  • psb
  • Turnsupporter het eerste echte tijdschrift voor turnfans