KNGU district Oost
Vul hier de titel in

Districtsinformatie verplaatst

Vanwege het ontmantelen en opheffen van de districtensites is informatie van deze website overgezet naar een van de volgende KNGU-websites:

  • KNGU.nl, voor sporter en sport-geïnteresseerden; tot begin 2016 is op deze website ook de informatie te vinden voor juryleden, trainers en coaches; 
  • Gymsport.nl, voor gymclubbestuurders; 
  • KNGU Campus.nl, voor info over opleidingen en vanaf begin 2016 ook de plek voor juryzaken, trainers- en coachesinformatie.

Wedstrijden & uitslagen
De sportagenda van district Noord met daarin de wedstrijden, uitslagen en vergaderingen vind je op KNGU.nl onder de knop 'Wedstrijden & uitslagen'.  

Wedstrijdinformatie en trainingen
Informatie over districtswedstrijden en districtstrainingen staan op KNGU.nl per sport onder de button Wedstrijdzaken >..... 

Algemeen 
Districtsinformatie zoals nieuwsbrieven en werkboeken vind je op KNGU.nl onder Meer> Wedstrijdzaken> Districtsinformatie algemeen> District .....

De zoekoptie 
Op KNGU.nl vind je rechts bovenin de pagina de optie 'Zoeken'. Dit is een hulpmiddel bij het vinden van de gewenste informatie binnen KNGU.nl

RSS

Selecteer alles / deselecteer alles
Selecteer alles / deselecteer alles

Toon alleen uitslagen


Selecteer alles / deselecteer alles
Selecteer alles / deselecteer alles
Week
TURNEN DAMES - 3e Wedstrijd 6e divisie + D3 + Pré instap D3/D2/D1 rayon Achterhoek & Graafschap
25-03-2017 Turnen Dames Paralelweg 9, Winterswijk Sport- en Turnhal Winterswijk

Organiserende club: Penta Winterswijk

Hieronder staat het programma voor de 3e PW 6e divisie Rayon De Achterhoek & De Graafschap op 25 maart 2017 te Winterswijk.

Hieronder de uitslag van de 3 PW 6e divisie en D3 oefenstof en de 2e voorronde van de Pré instap van rayons De Achterhoek & De Graafschap.

De (voorlopige) doorstroming voor de regiofinale op 6 mei 2017 te Winterswijk staat hieronder vermeld. Dit zijn de aantallen die zijn voorgelezen. Dit aantal kan nog wijzigen op het moment dat alle voorronden in de 3 rayons hebben plaatsgevonden.

Graag afmeldingen doorgeven via turnendamesgelderlandoost@gmail.com. Dan kan er misschien nog een andere turnster mee doen.

Datum Evenement Locatie Sport
  • Nijntje ambassadeur van het Beweegdiploma
  • gk
  • jansen
  • psb
  • Turnsupporter het eerste echte tijdschrift voor turnfans