KNGU district Oost
Vul hier de titel in

Districtsinformatie verplaatst

Vanwege het ontmantelen en opheffen van de districtensites is informatie van deze website overgezet naar een van de volgende KNGU-websites:

  • KNGU.nl, voor sporter en sport-geïnteresseerden; tot begin 2016 is op deze website ook de informatie te vinden voor juryleden, trainers en coaches; 
  • Gymsport.nl, voor gymclubbestuurders; 
  • KNGU Campus.nl, voor info over opleidingen en vanaf begin 2016 ook de plek voor juryzaken, trainers- en coachesinformatie.

Wedstrijden & uitslagen
De sportagenda van district Noord met daarin de wedstrijden, uitslagen en vergaderingen vind je op KNGU.nl onder de knop 'Wedstrijden & uitslagen'.  

Wedstrijdinformatie en trainingen
Informatie over districtswedstrijden en districtstrainingen staan op KNGU.nl per sport onder de button Wedstrijdzaken >..... 

Algemeen 
Districtsinformatie zoals nieuwsbrieven en werkboeken vind je op KNGU.nl onder Meer> Wedstrijdzaken> Districtsinformatie algemeen> District .....

De zoekoptie 
Op KNGU.nl vind je rechts bovenin de pagina de optie 'Zoeken'. Dit is een hulpmiddel bij het vinden van de gewenste informatie binnen KNGU.nl

RSS

Selecteer alles / deselecteer alles
Selecteer alles / deselecteer alles

Toon alleen uitslagen


Selecteer alles / deselecteer alles
Selecteer alles / deselecteer alles
Week
TURNEN DAMES - Finale 5e divisie Gelderland Oost
21-05-2016 Turnen Dames Parallelweg 9, Winterswijk Sport- en turnhal Winterswijk

Organiserende vereniging: Penta Winterswijk.

 

Let op: De weg tussen Groenlo en Winterswijk is afgesloten. U wordt omgeleid via Aalten (N18, N313 en N318). U kunt dan de routebeschrijving volgen in het boekje alsof u van uit Varsseveld, Aalten komt.

U kunt ook bij de omleiding, ter hoogte van Lichtenvoorde op de N313, via Vragender en Corle richting Winterswijk gaan.

U komt dan in Winterswijk op de rotonde en die gaat u 3/4 rond en vervolgens rijdt u naar de volgende rotonde (Meubelzaak op de hoek) en vervolgens volgt u de routebeschrijving in het boekje.

Let op dat u ongeveer 20 minuten langer onderweg bent.

Hieronder staat de wedstrijdinformatie, de namenlijst en de jury-indeling. Let op de wegafsluiting op de N319, tusssen Groenlo en Winterswijk (zie algemeen).

Er zijn al een aantal turnsters exta opgeroepen i.p.v. turnsters die zijn afgemeld (zie rode letters).

Afmelden kan nog tot donderdagavond, dan zullen er nog extra turnsters worden opgeroepen. Daarna zullen er geen extra turnsters worden toegevoegd.

 

Hieronder de uitslag van de Regiofinale 5e divisie Gelderland-Oost van 21 mei 2016.

Er is nog een kleine wijziging gekomen bij junior supplement F. Turnster nummer 203 had een D-score van 2.40 op sprong i.p.v. 2.20. Hierdoor is ze van plek 13 naar plek 11 opgeschoven.

 

Datum Evenement Locatie Sport
  • Nijntje ambassadeur van het Beweegdiploma
  • gk
  • jansen
  • psb
  • Turnsupporter het eerste echte tijdschrift voor turnfans