KNGU district Oost
Vul hier de titel in

Districtsinformatie verplaatst

Vanwege het ontmantelen en opheffen van de districtensites is informatie van deze website overgezet naar een van de volgende KNGU-websites:

  • KNGU.nl, voor sporter en sport-geïnteresseerden; tot begin 2016 is op deze website ook de informatie te vinden voor juryleden, trainers en coaches; 
  • Gymsport.nl, voor gymclubbestuurders; 
  • KNGU Campus.nl, voor info over opleidingen en vanaf begin 2016 ook de plek voor juryzaken, trainers- en coachesinformatie.

Wedstrijden & uitslagen
De sportagenda van district Noord met daarin de wedstrijden, uitslagen en vergaderingen vind je op KNGU.nl onder de knop 'Wedstrijden & uitslagen'.  

Wedstrijdinformatie en trainingen
Informatie over districtswedstrijden en districtstrainingen staan op KNGU.nl per sport onder de button Wedstrijdzaken >..... 

Algemeen 
Districtsinformatie zoals nieuwsbrieven en werkboeken vind je op KNGU.nl onder Meer> Wedstrijdzaken> Districtsinformatie algemeen> District .....

De zoekoptie 
Op KNGU.nl vind je rechts bovenin de pagina de optie 'Zoeken'. Dit is een hulpmiddel bij het vinden van de gewenste informatie binnen KNGU.nl

RSS

Selecteer alles / deselecteer alles
Selecteer alles / deselecteer alles

Toon alleen uitslagen


Selecteer alles / deselecteer alles
Selecteer alles / deselecteer alles
Week
Turnen Dames pré-instapwedstrijd GM
22-06-2019 t/m 22-06-2019 Turnen Dames Zuiderlaan 5, Twello Sportpark Zuiderlaan

Deze pre instapwedstrijd wordt georganiseerd door SV Twello in de turnhal.

Bij de turnhal zit een kleine tribune. Bij deze de vraag aan het publiek om plaats te nemen op de tribunes zodra de wedstrijd van uw dochter start en daarvoor te wachten in de kantine. Alvast bedankt voor uw medewerking!  

Hierbij de wedstrijdinformatie en deelnemerslijst voor de pre instapwedstrijd in Twello. Bij deze wedstrijd zijn de verenigingen ingedeeld met turnsters N3, D1, D2 en D3. 

Turnen Dames Pré-instapwedstrijd GM
22-06-2019 t/m 22-06-2019 Turnen Dames Apeldoorn
BIJEENKOMST n.a.v. bondscontributieverhoging
28-01-2016 Lage Bergweg 10, Beekbergen KNGU-bondsbureau

Uitnodiging bijeenkomst

Graag nodigen wij jullie uit voor een bijeenkomst naar aanleiding van de besluitvorming rond de verhoging van de bondscontributie. Zie verder in blijage de uitnodiging.

Data: donderdagavond 28 januari 2016. Inloop: vanaf 19.30 uur. Aanvang: 20.00 uur. Einde: ± 22.00 uur. Locatie: KNGU-Bondsbureau, Lage Bergweg 10 te Beekbergen

Onderwerpen zijn onder andere: - de contributieaanpassing en het lidmaatschaps- en contributiebeleid - de toegevoegde waarde van het KNGU-lidmaatschap - de invulling en begeleiding van opleidingen - de oefenstof voor met name de recreanten - service en ondersteuning aan clubs - de clubs en de KNGU - de communicatie over diverse zaken. Vanzelfsprekend nodigen we jullie uit zelf ook onderwerpen aan te dragen.

Aanmelden vóór 27 januari a.s. bij Jolanda Kleverwal, kleverwal@oost.kngu.nl, hierbij aangeven de naam van de club, verenigingsnummer, emailadres en het aantal personen (naam en functie).

Graag zien wij u op 28 januari a.s.

 

Datum Evenement Locatie Sport
  • Nijntje ambassadeur van het Beweegdiploma
  • gk
  • jansen
  • psb
  • Turnsupporter het eerste echte tijdschrift voor turnfans